Central Control is een videoproductie/post-productie en multimedia bedrijf gevestigd in Den Haag, Nederland. Dynamisch, creatief en geïnspireerd door de kracht van bewegend beeld. Wij zijn gespecialiseerd in een zeer gevariëerde reeks van videoproducties en editing diensten. Wij hebben een passie voor het maken van video content van zeer hoge kwaliteit, voor zeer concurrerende prijzen. Onze diensten kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften, of het nu een corporate videoproductie voor uw website is, het filmen van evenementen, of zelfs hoge kwaliteit TV commercials. Central Control heeft een groot aantal deskundigen in huis die zorgendragen voor maximale kwaliteit, tegen zo minimaal mogelijke kosten.

James Ellis komt uit Manchester, Engeland en is de inspiratie en drijvende kracht achter Central Control. Het bedrijf is in 2009 opgericht. James heeft meer dan 20 jaar ervaring in videoproductie en post-productie in Nederland en heeft een brede ervaring opgedaan met bijna alle aspecten van de industrie. Ook heeft hij contact gemaakt met veel media professionals. Vooral als video editor heeft James bij een groot aantal van de beste film- en televisiebedrijven van Nederland gewerkt, zoals Endemol, IDTV, RTL en Chellomedia’s Sport1 en Film1 kanalen, om maar een paar te noemen.

Met deze jarenlange ervaring èn zijn muzikale achtergrond James is uitermate geschikt om audio-en visuele elementen te combineren tot een goed afgestelde videoproductie.

 

Neem contact met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.