Central Control biedt een hoge kwaliteit full HD videocontent voor bedrijfsvideo’s, evenementenfilms, viral video’s, promotie & marketingvideo’s, trainingvideo’s, instructie- en muziekvideo’s en video’s voor elk soort website die u maar kunt bedenken. Dit geldt ook voor diensten als ondertiteling, in het Nederlands of Engels – wij kunnen zelfs de Nederlandse tekst vertalen naar het Engels en vice versa. Central Control kan professionele voice-overs bieden voor al uw video’s, zowel Nederlands als Engels gesproken. Animatie en motion graphics zijn ook beschikbaar via ons uitgebreide netwerk van mediaprofessionals.

Wat u ook nodig hebt, is een stappenplan van concept tot eindproduct. Central Control zal u helpen met elke stap van het creatieve proces om ervoor te zorgen dat het eindresultaat het best mogelijk afgestemd is op uw wensen en doelgroep. Central Control zorgt voor alles wat uw nodig hebt op het gebied van videoproductie, postproductie en multimedia.

Waarom kiezen voor Central Control?

Central Control heeft de kennis in huis, in combinatie met de beste hedendaagse technologie. Dit betekent dat dure HD-videoproducties kunnen worden verbannen naar het verleden. In tegenstelling tot de meeste videoproductiebedrijven in Nederland, kunnen wij meer concurrerend zijn in onze prijs en zijn onze diensten gericht op uw specifieke wensen en budget.

Omdat Central Control een klein, compact en toch professioneel bedrijf is, kunnen wij de tijd en de passie investeren om u te voorzien van een hoogwaardige creatieve en persoonlijke dienst. Binnen ons brede netwerk kunnen wij (indien nodig) een beroep doen op betrouwbare professionals met een scala van verschillende diciplines om er samen voor te zorgen dat uw video-en post-productie behoeften vervuld zullen worden.

Neem contact met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.